Salata de fasole alba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole alba
  • 15 g ceapa
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe fasolea boabe (de preferinta cu bobul mare); dupa orimul clocot se ia vasul de pe foc, se scurge apa si se umple cu alta apa calda. Se fierbe fasolea pana ce se inmoaie bobul, apoi se lasa sa se raceasca. Intre timp, se curata ceapa, se taie foarte subtire si se pune peste fasole. Seadauga uleiul, verdeata taiata marunt, otetul, piperul si sarea dupa gust. Se amesteca si se pune pe platou sau in salatiera, iar deasupra se presara cu verdeata taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise