Salata de fasole alba

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr fasole alba
  • 2 cepe
  • o lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • o lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea se alege si se pune la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.Apoi se scurge si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare.Dupa ce clocoteste din nou se repeta inca de doua ori operatia,avand grija sa se inlature cojile care se ridica la suprafata.Atunci cand fasolea este bine fiarta,se ia de pe foc si se scurge .Se prepara un dressing din mustar,ulei si otet,la care se adauga sare si piper dupa gust ,precum si ceapa,oparita timp de 5 minute in apa clocotita,apoi tocata.Dupa preferinte,se poate adauga marar tocat marunt sau tarhon

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise