salata de fasole boabe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole cu boabe foarte mari
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • cateva maslina
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri ulei
  • 1/4 lingurita de sare

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat timp de 8- 10 ore, apoi sefierbe impreuna cu morcovul, patrunjelul si ceapa.Cand este aproape fiarta se adauga putina sare.Se strecoara, se lasa sa se raceasca, se pune fasolea intr-un castron, se adauga morcovul taiat rondele, cateva masline si o ceapa taiata solzi.Se bate zeama de lamaie impreuna cu sarea si uleiul si se toarna peste celelalte ingrediente pregatite in castronul de salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise