Salata de fasole cu hrean

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr fasole alba fiarta
  • 250 g ceapa
  • 200 gr hrean
  • ulei
  • otet
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie felii subtiri, se freaca cu sare, dupa care se spala cu apa rece. Hreanul se curata, se spala si se rade. Se amesteca boabele de fasole cu ceapa, se toarna deasupra marinata preparata din otet cu adaos de apa, sare, hreanul ras, uleiul si verdeata taiata fin, amestecandu-se usor. Dupa gust se pune si piper macinat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise