Salata de fasole pastai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pastai proaspete;
  • 3 catei de usturoi;
  • 4-5 linguri de maioneza;
  • busuioc;
  • oregano;
  • sare;
  • piper

Mod de preparare

Curatam pastaile de cozi,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, le punem la scurs si le lasam la racit. Odata racite, le taiem in bucati mici.

Strivim usturoiul si amestecam cu condimentele, adaugam maioneza si vom obtine o crema aromata.

Amestecam totul si gata. De preferat ar fi ca maioneza sa fie de casa.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise