Salata de fasole pastai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pastai proaspete;
  • 3 catei de usturoi;
  • 4-5 linguri de maioneza;
  • busuioc;
  • oregano;
  • sare;
  • piper

Mod de preparare

Curatam pastaile de cozi,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, le punem la scurs si le lasam la racit. Odata racite, le taiem in bucati mici.

Strivim usturoiul si amestecam cu condimentele, adaugam maioneza si vom obtine o crema aromata.

Amestecam totul si gata. De preferat ar fi ca maioneza sa fie de casa.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise