Salata de fasole su ceapa si usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe mari
  • 2-3 cani de fasole fiarta (de obicei fac salata cand fierb mai multa fasole pentru vreo alta mancare)
  • 3-5 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • otet de mere.

Mod de preparare

Se prepara intai salata de ceapa (cepe taiate rondele amestecate cu sare, lasat 5 minute, adaugata putina apa si apoi scursa), dupa care se adauga fasolea fiarta si racorita, si, dupa gust, putin otet, ulei de masline, usturoi, fie pisat, fie taiat marunt. se amesteca totul si se lasa 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise