Salata de fasole uscata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole; 2 cepe mari; 5 catei de usturoi; 2 linguri de ulei de masline; zeama de la 2 lamiipatrunjel verde ; busuioc verde.

Mod de preparare

Se lasa fasolea sa se inmoaie de seara in apa calduta. Se schimba apa de 2-3 ori sa fiarba mai repede. Dupa ce s-a fiert fasolea se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, intr-un castron se pune fasolea cu usturoiul taiat marunt ceapa si piper si delikat dupa gust. Se pune zeama de lamiie sau otet aromatic si ulei, se amesteca usor sa nu se zdrobeasca, se orneaza cu patrunjel verde si busuioc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise