Salata de fasole verde

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g fasole verde, 250 g maioneza, 100 ml smintina, frunze de patrunjel
  • si de telina

Mod de preparare

Alegeti fasole verde cu pastai fine, delicate. Spalati-le, curatati-le si

puneti-le la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care ati pus o

lingurita de sare. Cind este gata, puneti fasolea intr-o strecuratoare din

plastic si lasati-o sa se raceasca. Combinati fasolea cu maioneza,

puneti-o in castron si decorati cu frunze de patrunjel si telina tocate

bine.Daca o decorati si cu citeva masline, salata va fi si mai apetisanta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise