Salata de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • 4 catei de usturoi mai mari
  • 2 linguri de ulei
  • o lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pastaile de fasole,indepartand coditele si atele daca sunt mai batrane,apoi se rup in cate doua-trei bucatele si se pun la fiert in apa cu sare,Dupa ce s-au inmuiat,se scot,se scurg bine,si se amesteca in salatiera cu un sos preparat din usturoiul pisat,ulei si otet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise