salata de fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri de ulei, zeama de la 2 lamai, 1/4 lingurita sare
  • ( 1 cana de suc de rosi , facultativ)

Mod de preparare

Se curata , se spala bine fasolea si se pune la fiert cu apa firbinte.Cand este gata se scurgebine. Se toaca usturoil, se presara cu sare si se piseaza foarte bine. Se freaca apoi cu zeama de lamaie si uleiul turnat cu picatura cala maioneza.Se toarna peste fasole si se mai stropeste cu putin suc de lamaie sau suc de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise