salata de fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri de ulei, zeama de la 2 lamai, 1/4 lingurita sare
  • ( 1 cana de suc de rosi , facultativ)

Mod de preparare

Se curata , se spala bine fasolea si se pune la fiert cu apa firbinte.Cand este gata se scurgebine. Se toaca usturoil, se presara cu sare si se piseaza foarte bine. Se freaca apoi cu zeama de lamaie si uleiul turnat cu picatura cala maioneza.Se toarna peste fasole si se mai stropeste cu putin suc de lamaie sau suc de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise