Salata de fasole verde cu oua si sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g fasole verde,5 oua fierte,1 felie de sunca,groasa
  • Sosul:3 linguri ulei,1 lingura otet,sare,piper,capere

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa cu sare 20 minute,se scurge si se lasa sa se raceasca.

Se taie 4 oua fierte rondele,iar sunca cubulete.

Pastaile se asaza pe un platou rotund sub forma de turn.Intre straturi si deasupra turnului se presara cuburi de sunca;se inconjoara cu rondele de oua,peste care se pune cate o capera.

Se stropeste totul cu sosul vinegreta ,preparat din ingredientele de mai sus,si se presara cu galbenusul tocat al celui de-al cincilea ou.Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise