1- se curata frunzele de fetica si se spala in multa apa de doua-trei ori, iar apoi se scutura pana se usuca.
2- Pentru sos: se curata ceapa si se toaca marunt.Aceasta se amesteca intr-un vas cu otetul, sarea, si piperul, iar apoi dupa ce s-a dizolvat sarea, se adauga treptat uleiul.Arpagicul si patrunjelul se curata, se toaca marunt si se adauga la sos.
3- se indeparteaza soricul de pe slanina, se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie la foc mediu, fara ulei, pana devine maronie, crocanta.Se taie miezul de nuca.
4- se toarna sosul treptat peste salata, se amesteca bine, iar apoi se presara cubuletele de slanina si miezul de nuca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise