Salata de fetica si conopida pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 buchetele de conopida
  • - 150 grame de fetica
  • - 100 grame piept de pui
  • - un morcov- boabe de porumb
  • - o telina
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Fetica se taie fasii.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu delikat.

Morcovul si telina se dau pe razatoarea mica.

Buchetelele de conopida se fierb in apa cu sare, se pun la scurs si apoi se dau prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Se pun intr-o salatiera, se adauga porumbul si zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise