Salata de fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 6 capsuni
  • frisca
  • 2 felii lamaie
  • 3 mere
  • 7 visine
  • 7 cirese
  • o jumatate de canita cu afine
  • o jumatate de canita cu struguri
  • 2 banane
  • 4 piersici
  • 4 caise

Mod de preparare

Se ia un vas mare.Fructele se spala.

Coaja portocalelor se desface de pe portocale,apoi portocalele se desfac in bucati care se pun alaturi pe un tocator mare.Capsunile se taie in jumatati,iar jumatatile se pun alaturi de bucatile de portocala apoi se mai pun pe tocator si feliile de lamaie care trebuie sa fie rotunde si subtiri.Merele se taie ca si portocalele si se pun pe tocator.Visinelor li se iau codita la fel si cireselor.Bananele se taie in bucati si apoi se pun intr-o canita.Piersicile se curata de coaja, se taie in jumatati,li se iau samburele si se pun pe tocator la fel si caisele.

Fructele de pe tocator se pun in vas si apoi se adauga din canite :afinile,strugurii si bananele.

Dupa acestea cu o lingura se amesteca.Se pune dupa gust frisca pe deasupra fructelor.

Se poate servii cu ice-tea.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise