Salata de fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Jumatate de kg de capsuni
  • 2 kiwi
  • 1 ciorchine struguri albi
  • 1 ciorchine de struguri negrii
  • Jumatate de compot de ananas (doar fructele)
  • O cutiuta de physalis
  • 200 de g de zmeura
  • 2 portocale
  • +cateva boabe de struguri rosii

Mod de preparare

Se tai portocalele cu coaja cu tot in felii in forma de cerc,si se pun uniform pe un platou intins.

Dintr-o cutie de compot de ananas cu bucati intregi,se strecoara jumatate din fructe,si se pun uniform deasupra portocalelor.

Presaram pe toata suprafata bolului cu struguri negri, apoi punem feliile de kiwi taiate rondele, presaram printre acestea cu strugurii albi apoi cu strugurii rosii, punem capsunile intregi, spalate si fara codita si presaram fructele de physalis (fara frunzulite).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise