Salata de fructe de mare/Salpicon de Marisco

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cod
  • 500 g merlucius
  • 500 g homar
  • 500 g creveti mici
  • 200 g creveti mari
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 oua fierte tari
  • patrunjel proaspat
  • sos de vinegreta
  • preparat conform retetei Sos vinaigrette
  • ulei de masline
  • otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe pestele cam 10 minute, cu o ceapa si cateva fire de patrunjel in apa cu sare, apoi se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca;

Fructele de mare se vfierb cca 5 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca;

Se toaca homarul si crevetii mici in bucatele mici, pestele se desface in fasiute, indepartand oasele si pielea;

Se amesteca pestele cu fructele de mare si se acopera cu sosul vinegreta, peste tot se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat feliute si ouale tocate cubulete;

Se serveste pe platouri mari, ornate cu crevetii mari, lasati intregi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise