Salata de fructe proaspete in jeleu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr.de struguri 2 banane 3 kiwi 1 porocala 1 grepfruit 1 mar 1 para 2 plicuri sau 8 gr.praf pentru jeleu (ATENTIE! exista praf pentru jeleu care nu este compatibil cu fructele de kiwi) 200-300 gr de frisca

Mod de preparare

Fructele se spala se zvanta apoi se taie dupa dorinta.Se aranjeaza cupele,de preferinta din sticla cu fructe.Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj.Se toarna fiebinte peste fructe.Se lasa sa se raceasca apoi se orneaza cu frisca,sau se pot lasa fara adaos de frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise