Salata de ghebe cu sos de marar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10-12 ghebe
  • - 2 castraveti
  • - jumatate de legatura de marar
  • - 2-3 linguri de iaurt
  • - 100 grame de piept de pui
  • - cateva frunze de salata
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Ghebele se fierb in apa cu sare si cand sunt gata se toaca marunt.

Castravetii si mararul se toaca marunt.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delicat si se taie marunt.

Pe un pat de salata verde se pun ghebele si pieptul de pui si pe deasupra se toarna sosul preparat din iaurt cu marar si castraveti si pentru mai multa savoare se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise