Salata de ghebe cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g ghebe congelate sau proaspete
  • * 50 ml ulei
  • * otet
  • * sare
  • * usturoi
  • * marar proaspat
  • * optional smantana

Mod de preparare

1. Ciupercile se dezgheata.

2. Daca sunt proaspete se spala foarte bine, apoi se pun la oparit in apa fiarta cu sare si otet.

3. Se tin pe foc 10 minute. Se scurg si se mai spala odata. Se pun intr-un castron si se adauga peste ele ulei, otet, usturoi zdrobit, sare si marar proaspat tocat.

4. Sunt o garnitura excelenta pentru friptura. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise