SALATA DE GULII UMPLUTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 gulii
  • 3 mere
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 lingurita chimen
  • 100 ml iaurt degresat
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata de coaja la minimum guliile si se pun la fiert in apa sarata;

Cand consideram ca au fiert destul se scot, se scurg si se scobesc cu ajutorul unei lingurite, avand grija sa nu se subtieze peretele; Separat, se curata legumele si fructele, se dau pe razatoarea mare merele, morcovii si guliile ramase nefierte, se amesteca totul cu ulei si cu ceapa taiata rondele mici; Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga chimenul si cu amestecul obtinut se umplu guliile; Se pun pe un platou si se toarna pe deasupra iaurt amestecat cu patrunjel tocat fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise