Salata de heringi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 heringi afimati
  • 4 oua
  • 2 castraveciori in otet
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de ulei
  • o lingura de otet
  • o lingurita de mustar

Mod de preparare

Se curata heringi de piele si de oase,apoi se lasa cateva ore la desarat in apa calduta.Dupa aceea,se scurg si se taie in fasii subtiri.Se fierb ouale tari,apoi se curata si se zdrobesc cu dosul furculitei.Se amesteca ouale pisate cu ceapa tocata foarte marunt,sau data prin razatoare,cu castravetii taiati in bucatele cat mai mici,amestecand apoi cu uleiul,otetul si mustar.Se toarna totul peste heringi si se amesteca usor,sa se omogenizeze.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise