Salata de heringi, cherci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g heringi
  • 500 g ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lamaie
  • 100 g masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se desareaza si se curata heringii, apoi se taie in doua jumatati si se curata de oase. Se taie ceapa in felii subtiri, se amesteca cu patrunjel taiat marunt, o foaie de dafin sfaramata, morcov ras pe razatoare cu gauri mari si piper boabe.

Se aranjeaza zarzavatul in mijlocul platoului, de jur-imprejur se pun felii de heringi sau cherci, iar deasupra se toarna un sos preparat din ulei, apa si otet sau zeama de lamaie.

Se orneaza cu felii de lamaie si cu masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise