Salata de iarna

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g cartofi
  • 300g sfecla rosie
  • 100g gogosari in otet
  • 200g castraveciori murati
  • 150g conopida murata
  • 300g mazare (conserva)
  • 300g fasole verde (conserva)
  • 200g morcovi
  • 100g telina
  • 125g ulei
  • 60ml otet
  • sare

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja si ii cureti.Separat, ferbi sfecla rosie, morcovii si telina.Cartofii, sfecla, morcovii, telina, gogosarii, castravetii si conopida le tai cubulete.Amesteci toate ingredientele cu mazarea si cu fasolea verde taiata bucati mici.

Adaugi uleiul, otetul diluat cu apa, putin zahar si sare dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise