Salata de iarna

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g cartofi
  • 300g sfecla rosie
  • 100g gogosari in otet
  • 200g castraveciori murati
  • 150g conopida murata
  • 300g mazare (conserva)
  • 300g fasole verde (conserva)
  • 200g morcovi
  • 100g telina
  • 125g ulei
  • 60ml otet
  • sare

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja si ii cureti.Separat, ferbi sfecla rosie, morcovii si telina.Cartofii, sfecla, morcovii, telina, gogosarii, castravetii si conopida le tai cubulete.Amesteci toate ingredientele cu mazarea si cu fasolea verde taiata bucati mici.

Adaugi uleiul, otetul diluat cu apa, putin zahar si sare dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise