Salata de laptuci

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -cateva tulpini de laptuci
  • -4-5 ridichi mici
  • -2 fire de ceapa verde
  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 linguri suc de lamaie
  • -2 linguri otet balsamic
  • -sare dupa gust
  • -piper prospat macinat dupa gust

Mod de preparare

Frunzele de laptuca se rup de pe tulpina si se spala foarte bine.

Ceapa verde se taie marunt.

Ridichile se taie marunt.

Intr-un bol se amesteca bine laptucile cu ceapa verde si ridichile.

Separat se prepara sosul din ulei de masline, suc de lamaie,otet balsamic, sare si piper.

Se aseaza salata pe un platou si se toarna sosul .

Se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise