Salata de laptuci

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -cateva tulpini de laptuci
  • -4-5 ridichi mici
  • -2 fire de ceapa verde
  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 linguri suc de lamaie
  • -2 linguri otet balsamic
  • -sare dupa gust
  • -piper prospat macinat dupa gust

Mod de preparare

Frunzele de laptuca se rup de pe tulpina si se spala foarte bine.

Ceapa verde se taie marunt.

Ridichile se taie marunt.

Intr-un bol se amesteca bine laptucile cu ceapa verde si ridichile.

Separat se prepara sosul din ulei de masline, suc de lamaie,otet balsamic, sare si piper.

Se aseaza salata pe un platou si se toarna sosul .

Se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise