Salata de laptuci cu cartofi si oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame laptuci
  • -500 grame cartofi
  • -4 oua
  • -1 ceapa de marime medie( sau ceapa verde)
  • -otet balsamic
  • -ulei de masline
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -1 mana de nuci

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja 20 de minute sau 5 minute in cuptorul cu microunde.

Ouale se fierb tari.

Frunzele de laptuca se indeparteaza de pe tulpini si se spala bine.

Se paseaza cartofii cu ajutorul presei pentru cartofi , se sareaza dupa gust si se aseaza pe un platou.

Se taie ouale marunt.

Ceapa se taie marunt ;la fel si nucile si se adauga la vinegreta preparata din ulei de masline,otet balsamic, sare si piper dupa gust.

Se toarna peste frunzele de laptuca si ouale taiate marunt si se amesteca usor.

Se aseaza salata astfel obtinuta peste cartofi si se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise