Salata de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pahar de vin
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete si se fierb. La fel si morcovii se taie felii subtiri si se pun la fiert. Intr-un bol de salata se pun cartofii, morcovii, ceapa taiata si usturoiul pisat. Se toarna vinul si se lasa 1 ora, pana se absoarbe. Separat se amesteca zeama de lamaie si uleiul si se toarna peste salata. Se orneaza cu patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise