Salata de legume coapte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 vinete
  • * 4 rosii
  • * 4 ardei grasi
  • * sare
  • * piper
  • * ulei
  • * 1/2 lamaie

Mod de preparare

1. Coci pe rand vinetele, rosiile si ardeii pe o tabla, pe aragaz si cand sunt gata le lasi sa se raceasca acoperite.

2. Dupa ce s-au racit, le cureti de coaja.

3. Toci vinetele, iar rosiile si ardeii le tai marunt, le freci apoi cu ulei si pui sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

4. Decorezi cu fasii de ardei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise