Salata de legume coapte cu ton

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe mari
  • 1/2 capatana usturoi
  • 3 felii groase de vanata
  • o mana masline negre
  • 3 oua
  • 2 conserve ton a 240 gr fiecare (de preferat in ulei de masline)
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie in patru. Usturoiul necuratat se inveleste in folie de aluminiu. Restul legumelor doar se spala. Se aseaza toate legumele direct pe tava de copt si se dau la cuptor pentru 50 minute la 200C. Intoarceti ardeii din cand in cand.

Ouale se fierb tari.

Cand legumele sunt coapte, le scoateti pe o farfurie, exceptand ceapa pe care o mai lasati inca 10 minute la cuptor. Ardeii ii acoperiti cu o folie sa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise