Salata de legume cu ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura branza de vaci
  • 1 lingura ulei
  • 400 g rosii
  • 200 g peste afumat
  • piper, sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa, se lasa sa se raceasca apoi se taie in felii;

Pestele se dezoseaza si se taie in cubulete mici;

Ceapa si rosiile se taie in cubulete;

Se prepara un sos de maioneza cu branza de vaci, la care se adauga ulei, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise