Salata de legume cu friptura de vaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri otet de mere
  • 1/2lingurita de miere
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei
  • 1 ardei gras (rosu si galben)
  • 1 castravete de salata
  • 12 felii friptura de vaca (sau felii de muschi afumat de vaca)

Mod de preparare

Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se spala si se curata legumele. Se taie fin ardeii si castravetele. Se amesteca si se toarna peste ele dressingul si se pun la frigider. Se imparte amestecul de legume in patru portii, se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate) si se orneaza totul cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise