Salata de legume cu paste si piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 grame de taietei lati
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • 3 rosii chery
  • 1 Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie fasi subtiri. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se prajeste putin intr-o tigaie cu ulei. Se scoate pe o farfurie si se acopera cu folie de aluminiu pentru a se pastra cald.

In uleiul in care s-a prajit carnea se calesc morcovii si aredeiul taiati jullienne, ceapa si usturoiul taiat rondele, si rosiile cherry taiate in doua.

Se fierb taieteii, dupa care se aseaza intr-un bol.

Se amesteca taieteii cu legumele calite si cu pieptul de pui si se adauga peste dressingiul knorr mediteranean preparat cu apa si ulei.

Se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise