Salata de legume cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati ptr 4 persoane
  • frunze de salata verde proaspata
  • 2-3 rosii
  • 1ceapa rosie mare
  • 3-4 castraveti verzi
  • 2-3 ardei cruzi rosii,verzi subtiri si galbeni
  • 2-3 felii de piept de pasare
  • crutoane din comert sau pregatite in casa
  • 2-3 linguri de masline

Mod de preparare

Intii incingem tigaia de gril o ungem cu jumatate de ceapa muiata in ulei.Pieptul de pasare facut portii ca ptr snitel il dam la gust cu sare si piper si-l frigem pe ambele parti pina este gata dar nu uscat.

Cit pieptul se frige taiem rosii felioare,castraveti,si ceapa solzi,iar feunzele de salata le spalam bine si le taiem fasii.Se amesteca totul bine se taie pieptul de pasare in fasii subtiri si se adauga la salata se amesteca bine se adauga si crutoane.Se stropeste cu putin ulei de masline se da la gust cu sare si piper.Se lasa citeva minute ca gusturile sa se patrunda si se poate servi.

Este minunata ptr un prinz usor sau ca o gustare si chiar ca aperitiv la serbari.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise