Salata de legume cu sos de hrean

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 sfecla
  • 2 oua fierte
  • hrean
  • ulei,sare,lamaie

Mod de preparare

Se fierb morcovii si cartofii taiati cubulete.Separata se fierbe sfecla care se da apoi pe razatoare.Se fierbe si mazarea cu porumbul.Legumele fierte se pun intr+un bol de salata.Se adauga ouale fierte.

Sosul de hrean se prepara ca o maioneza cu ulei,sare si suc de lamaie.Dupa ce s+a legat bine se toarna peste legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise