SALATA DE LEGUME CU TORTELINI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *pentru 4 portii):
  • 250g.tortelini cu sunca,
  • 250g.sunca presata,
  • 100g.cascaval,
  • 1 castravete,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 4 rosii,
  • 200g.smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 1 salata verde,
  • marar proaspat;

Mod de preparare

1.Legumele se spala.Ceapa verde se taie rondele, rosiile se taie felii;ardeiul gras se curata de casa semintelor si se taie julien;castravetele se taie rondele.

2.Sunca presata se taie cubulete.

3.Tortelini se fierb in apa clocotita cu putina sare timp de 3 minute.Se scot cu o supiera intr-un castron si se presara cu cascaval ras.Se adauga legumele ,se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca usor.

4.Se pune salata astfel pregatita in boluri mai mici,pe 2-3 frunze de salata verde,se orneaza cu marar proaspat si se serveste imediat cu smantana condimentata cu sare si piper dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise