SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi
  • 2 sfecle rosii
  • 1 ardei gras sau capia
  • 1 morcov
  • o albitura
  • cateva felii de telina
  • o legatura patrunjel
  • otet de mere
  • ulei
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare.

Separat se curata sfecla,morcovul si albitura ,se taie julien si se pun si ele la fiert.

Ardeiul gras se spala,se indeparteaza cotorul si se taie si el julien.

Ceapa taiata pestisori se pune intr-un castron si se toarna otet de mere,ulei,condimentele,patrunjelul tocat marunt si ardeiul gras julien.

Cand sunt fierte cartofii si celelalte legume se lasa la racit,apoi se rastoarna in castronul cu sos si ceapa.

Se amesteca usor si se serveste simpla in zilele de post sau lanaga o bucata de carne sau peste.

Eu fierb legumele la abur.Fierb mai repede si se pastreaza si vitaminele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise