Salata de legume si ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi fierti
  • 1 morcov mare fiert
  • 140 g castraveti marinati
  • 100 g ghebe marinate (optional)
  • 100 g gogosar din otet
  • 1 lgt cu varf patrunjel uscat
  • 1 ceapa medie
  • 150-200 g maioneza
  • 1/4 lgt sare

Mod de preparare

1. Decojim cartofii fierti si morcovul.

2. Dam prin razatoarea cu gauri mari cartofii, morcovul si castravetii.

3. Tocam ghebele si le adaugam in compozitie.

4. Turnam maioneza (eu o obtin prin aceasta metoda), asezonam cu sare si amestecam.

5. Taiem cuburi gogosarii, iar ceapa o tocam marunt. Le adaugam in compozitie si amestecam bine.

Simplu si rapid!

Nota!

Daca doriti sa fie mai dietetica, puteti folosi doar o lingura de maioneza amestecata cu iaurt degresat.

Puteti foarte bine sa folositi patrunjel verde (1/2 legatura), ii da prospetime salatei.

In locul ghebelor puteti folosi mazare.

Cartofii si morcovul au fost fierti in coaja.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise