Salata de leurda

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi leurda
  • 150 g telemea de vaca
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli leurda fruza cu fruza, o lasi sa se scurga si o rupi bucati. Tai marunt mararul spalat si-l adaugi peste leurda.Adaugi si branza taiata cbulete.

2. Faci un sos din ulei, otet, sare si piper pe care-l torni peste leurda si amesteci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise