Salata de leurda cu piept de pui afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400 grame de leurda
  • - 150 grame de pui afumat
  • - 2 fire de ceapa verde
  • - 2 rosii
  • - o legatura de patrunjel
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Leurda se curata, se spala si se rupe in bucati.

Pieptul de pui afumat se taie cubulete.

Rosiile se spala si se taie feliute.

Ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

Se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise