Salata de limba cu ceapa si castraveti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg limba de porc
  • 5-6 castraveti acri
  • 2 cepe
  • o lingura de bulion
  • maioneza dupa gust ( cam 200 g )
  • sare
  • piper
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

In apa rece cu sare pui carnea sa fiarba, iar prima apa o arunci.

O pui din nou la fiert pana la final.

Fierbinte fiind, trebuie sa o cureti imediat de pielita care acopera carnea.

Apoi o tai cuburi, la fel castravetii, iar ceapa pestisori.

Le pui peste limba si adaugi maioneza si bulionul.

Potrivesti de sare si piper si dai la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise