Salata de limba cu ceapa si castraveti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg limba de porc
  • 5-6 castraveti acri
  • 2 cepe
  • o lingura de bulion
  • maioneza dupa gust ( cam 200 g )
  • sare
  • piper
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

In apa rece cu sare pui carnea sa fiarba, iar prima apa o arunci.

O pui din nou la fiert pana la final.

Fierbinte fiind, trebuie sa o cureti imediat de pielita care acopera carnea.

Apoi o tai cuburi, la fel castravetii, iar ceapa pestisori.

Le pui peste limba si adaugi maioneza si bulionul.

Potrivesti de sare si piper si dai la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise