SALATA DE LIMBA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc limba de porc
  • 2 frunze de dafin
  • sare,piper
  • o jumatate de ceapa rosie
  • o jumatate de ceapa alba
  • 15-20 de masline taiate felii
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se fierbe limba in apa cu sare ,dafin si piper.Se curata si se taie feliute sau cubulete.Se adauga ceapa rosie si ceapa alba taiata fidelute,maslinele,morcovul crud dat prin razatoarea mare,ulei,zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.Se serveste rece ornata cu cateva fire de marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise