Salata de linte cu carnati taranesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru circa 4 persoane:
  • - 250 gr linte fiarta;
  • - 2 carnati taranesti, mai grosi;
  • - 5 linguri ulei masline;
  • - o lingurita otet;
  • - o lingurita mustar;
  • - 4 fire ceapa verde, tocat marunt;
  • - sare,piper.

Mod de preparare

Prajim carnatii intregi si dupa aceea ii taiem rondele. Amestecam uleiul, otetul, mustarul si ceapa verde si adaugam peste lintea fiarta.amestecam si asezam pe un platou si ornam cu rondelele de carnati si piper deasupra.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise