Salata de macaoane cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g macaroane
  • - 1-2 rosii ( pentru ornament )
  • - 150 g cascaval
  • - 2 linguri ulei masline
  • - lamaie
  • - mustar
  • - piper
  • - sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele fierte se spala sub jet de apa rece, se scurg si se presara cu cascaval ras marunt. Se adauga ulei de masline,mustar, lamaie, piper si sare dupa gust. Se amesteca bine si se decoreaza cu rosii si frunze de busuioc proaspat.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise