Salata de macaroane cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. macaroane
  • 1 lamiie
  • 1 pahar maioneza
  • 100 gr. masline
  • 3 linguri smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se prepara o maioneza la care se adauga smintina si piper si se amesteca o parte cu macaroanele.

Se aranjeaza macaroanele pe platou, nivelindu-le frumos Se acopera cu restul de maioneza si cu masline

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise