Salata de morcovi cu praz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 morcovi mari
  • 2 bucãti de praz
  • maionezã
  • mustar
  • sare.

Mod de preparare

Se curãtã 5 morcovi mai mari, se rad pe rãzãtoarea micã, dupã care se storc de tot sucul lor. 2 bucãti de praz se spalã bine si se taie în lungime, apoi in jumãtãti de rondele foarte fin tãiate. Se sãreazã si se storc bine, apoi se amestecã cu morcovii. Separat, se face maioneza, în care se adaugã o linguritã de mustar si se pune peste morcovi si praz. Se sãreazã dupã gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise