Salata de naut,sunca si rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g sunca , taiata fasii sau cubulete+ulei pentru prajit
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite otet balsamic(sau zeama de lamaie)
  • sare si piper
  • 1 ceapa alba mare taiata fideluta,
  • 400g naut din conserva (scurs si spalat)
  • rosii cherry dupa preferinta taiate in doua
  • patrunjel verde dupa preferinta taiat marunt

Mod de preparare

Prajiti sunca intr-o tigaie cu putin ulei pana devine crocanta. Adaugati usturoiul si amestecati bine . Scoateti sunca pe un prosop de hartie pentru a scurge grasimea. Intr-un bol amestecati uleiul ,otetul(zeama de lamaie)sarea si piperul,adaugati ceapa,nautul, rosiile ,sunca si amestecati bine.Ornati cu patrunjel.

Pofta buna!

Se poate servi ca atare sau langa gratar .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise