Salata de naut,sunca si rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g sunca , taiata fasii sau cubulete+ulei pentru prajit
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite otet balsamic(sau zeama de lamaie)
  • sare si piper
  • 1 ceapa alba mare taiata fideluta,
  • 400g naut din conserva (scurs si spalat)
  • rosii cherry dupa preferinta taiate in doua
  • patrunjel verde dupa preferinta taiat marunt

Mod de preparare

Prajiti sunca intr-o tigaie cu putin ulei pana devine crocanta. Adaugati usturoiul si amestecati bine . Scoateti sunca pe un prosop de hartie pentru a scurge grasimea. Intr-un bol amestecati uleiul ,otetul(zeama de lamaie)sarea si piperul,adaugati ceapa,nautul, rosiile ,sunca si amestecati bine.Ornati cu patrunjel.

Pofta buna!

Se poate servi ca atare sau langa gratar .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise