Octopodele se spala bine;
Se opareste corpul in lapte, cat sa fie acoperit, nu mai mult de 6-8 minute;
Se lasa sa se raceasca in laptele in care a fiert;
Se taie felii, se scurg bine;
Se taie usturoiul marunt si se fierbe in uleiul amestecat cu apa, sare si piper dupa gust;
Se lasa la racit si se strecoara;
Se taie salata verde si varza, ceapa, leusteanul si patrunjelul se taie marunt;
Se amesteca toate intr-un bol impreuna cu octopodele;
Se adauga uleiul deja preparat, se acopera si se lasa sa stea;
Dupa 10 minute se poate servi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise