Salata de orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 300 g orez lung
  • 100 g kaizer (sau costita)
  • 150 g mazare fiarta
  • 150 g boabe porumb
  • o crenguta de rozmarin
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert in multa apa cu sare lasandu-se la fiert dupa cum scrie pe punga (daca puteti sa il fierbeti pe abur e si mai bine). Se taie kaizerul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta fara a condimenta pana cand va deveni putin crocant. Se scuge orezul de apa ramasa si se clateste cu apa rece, se stoarce bine de apa se pune intr-un castron se adauga uleiul apoi kaizerul, mazarea, boabele de porumb si crenguta de rosmarin tocata marunt. Se amesteca si se lasa la rece macar o ora inainte de a fi servit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise