Salata de orez si salam

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g orez,
  • 150 g salam uscat, de Sibiu,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri otet,
  • 1 lingura mustar,
  • 4-5 linguri ulei masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se raceste cu apa rec, se pune intr-un vas, se adauga salamul taiat cubulete mici, ceapa tocata marunt. Din ulei, otet, mustar, sare, piper, se face un sos care se toarna peste salata, se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise