Salata de oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua fierte
  • un fir de ceapa verde
  • 5-6 foi de spanac
  • patrunjel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • o lamaie mica
  • o rosie mica

Mod de preparare

Se fierb ouale timp de 10 min, si se pun in apa rece, ca sa se curete usor.

Cand s-au racit le curatam si le taiem felii.

Spanacul si ceapa verde se taie fin.

Jumatate de lamaie se taie cuburi mici.

Se taie rosia felii.

Se face un dressing din ulei, sare, piper,cateva picaturi de lamaie.

O asamblam astfel:

Asezam mai intai spanacul si ceapa verde, cuburile de lamaie, apoi feliile de oua, si in mijloc

feliile de rosie .La sfarsit le stopim pe toate cu dresingul.

Se decoreaza cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise