SALATA DE OUA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta reteta este nelipsita din meniu in zilele de Pasti si nu numai.Este la fel de delicioasa ca si ouale pe care le fac cu sos Remoulade.O sa scriu si aceasta reteta.
  • oua
  • mustar
  • zeama de lamaie sau otet de mare
  • sare,piper,condimente

Mod de preparare

Ouale fierte de regula mai tari,se taie in sferturi si se aseaza pe un platou sau intr-un castron.

Separat se face un sos din ulei presat la rece daca aveti,zeama de lamaie,putin mustar,sare,piper,busuioc,cimbru,tarhon.Acest sos se toarna peste oua si se pot servi chiar dupa cateva minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise